То че е китайско всичко - така е, но оригиналния според мен е по добър от предлаганите на пазара - проблема ти обаче няма как да се реши, тъй като ти слагаш друг вид крушка и няма как да свети така както искаш, аз незнам как дори си успял да я завреш там ...
Известие
Collapse
No announcement yet.
Xenon за GTV???
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Alfredo Покажи съобщениеТо че е китайско всичко - така е, но оригиналния според мен е по добър от предлаганите на пазара - проблема ти обаче няма как да се реши, тъй като ти слагаш друг вид крушка и няма как да свети така както искаш, аз незнам как дори си успял да я завреш там ...
Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщениеТози така наречен оригинален, къде се произвежда според теб!? В китай и корея се правят батка.Spin City!
Comment
-
Първоначално публикувано от Alfredo Покажи съобщениеНа мен си ми харесва - сложил съм 12 000 както на късите на дългите така и на халогените - дреме ми кой какво казва - важното е че на мен си ми харесва ...
Колкото до това, че заслепявам другите - не мисля, че е така, фаровете съм ги снижил въжможно най-долу + това те са 12 000 к. което си е доста по слаба светлина от 4300 к. но дори да има недоволни на пътя - дреме ми, и аз съм псувал други коли които ме заслепяват което е нормално и винаги ще има заслепени дори и от коли без ксенон .
Всеки сам си избира какъв ксенон да си сложи, мен не ми пука кой какво си мисли - важното е на мен да ми харесва !
Ще ти дам един прост пример за да караш с допълнително монтиран ксенон на запад трябва да го монтираш и после да идеш да ти тестват колата и съответно да ти дадат сертификат за това, че си годен да караш на пътя без да пречиш. Аз също съм с допълнително слаган ксенон, но никой неможе да разпознае че ми е такъв ксенона. с това GTV, в момента в който излезеш извън България ще ти се завие свят да знаеш. особено в Гърция ако те спрат или в Унгария. ПоздравиIn God we trust, all others pay cash.
Alfa Romeo 145 1.3 Boxer - Ex-car
Оpel Vectra C 2.2i '08 Elegance
Comment
-
Може и да е така, но в България е разрешено и никога не съм имал проблеми, ако реша да излизам с колата в чужбина ще си сменя фаровете като трябва.
Иначе нито веднъж не е имало случай някой да се оплаче, че го заслепявам, хората които са виждали колата на живо са с друго впечатление - на снимката фаровете изглеждат по сини отколкото са в деиствителност .sigpic
GTV 2.0 V6 Turbo Facelift
Lulin Group Ltd.
Comment
-
Първоначално публикувано от Alfredo Покажи съобщениеМоже и да е така, но в България е разрешено и никога не съм имал проблеми, ако реша да излизам с колата в чужбина ще си сменя фаровете като трябва.
Иначе нито веднъж не е имало случай някой да се оплаче, че го заслепявам, хората които са виждали колата на живо са с друго впечатление - на снимката фаровете изглеждат по сини отколкото са в деиствителност .аз съм те засичал из София, иначе GTV-то е маняшко. Според мен ако сложиш един 5-6000К ще изглежда още по-добре. НО в крайна сметка е най-важно на теб какво ти харесва, а ти си монтирал точно това което ти харесва
Поздрави и се извинявам за спам-а
In God we trust, all others pay cash.
Alfa Romeo 145 1.3 Boxer - Ex-car
Оpel Vectra C 2.2i '08 Elegance
Comment
-
ааааабеее.... какво да кажа аз, като се возя в мойта кола всеки ме заслепява без изклу4ения и без ксенон, защото колата е ниска, а и аз самият съм на много ниско така4е... всеки да си кара как му е кеф с ксенох 12 15 или 30к само и само да не застрашажа пе6еходци и да не пражи катастрофи.., с една дума да внимава това е от мен късмет и за спама дремемиSpin City!
Comment
-
И аз ще слагам,няма и 1 месец откакто си купих ГТВ-то и ми прави впечатление,че фаровете не светят силно и на къси в затъмнени места из града не се вижда.
За ГТВ според вас какъв е най-добрия ксенон,говорим за видимост,не за красота.Да не отварям нова тема,ще се радвам да проръчате нещо.Не ми се дават повече от 200-300лв за ксенон.И как седи въпроса с къси,дълги,халогени.От ксенон нищо не разбирам.
Comment
-
Първоначално публикувано от Zhivkov Покажи съобщениеза халоген глобяват също и за дълги, затова само на къси и да е бял 4300к марката да не е китайска това е!sigpic
Lulin Group Ltd.
Comment
-
Първоначално публикувано от Alfredo Покажи съобщениеЗа първи път чувам подобно нещо - досега не съм чул да са глобили някого защото е с ксенон на халогените или на дългите, такова нещо няма !Spin City!
Comment
-
Първоначално публикувано от Alfredo Покажи съобщениеТова е друго нещо - за пуснати халогени без да има мъгла има глоба, но за ксенонови халогени няма.
Comment
-
Първоначално публикувано от MaxPayne Покажи съобщениеАлфредо мерси за уточнението,че се заблудих за момент от колегата...Ти с какъв ксенон си,имаш ли на къси дълги,халогени и на какви пари ти излезе?Видимоста как е,отвътре от колата лилав ли го виждаш?
Отвътре видимостта е прекрасна и съм сигурен,че не пречи на останалите участници в движението!
Когато го купувах преди може би 2 год. се изръсих 750 лв, като съответно по 250 лв за къси , дълги и халогени, но не съжалявам . Марката е " luksima " .
Принципно с 4300к се вижда най-добре, като колкото повече келвина е толкова по слаба става светлината. На мен обаче ми харесваше идеята да синее затова си взех такъв и въпреки всичко виждам идеално.sigpic
Lulin Group Ltd.
Comment
-
Първоначално публикувано от Alfredo Покажи съобщениеИма няколко вида ксенон от 4300к до 12000к, но освен тях се на пазара предлага ксенон с различни цветове като син, лилав, червен и т.н. ....... Принципно с 4300к се вижда най-добре, като колкото повече келвина е толкова по слаба става светлината..... На мен обаче ми харесваше идеята да синее .) Келвин е как да го кажа.... лаишки.... цветова температура.
Alfa Romeo 166 2.4jtd 136hp 2000г. - ex
Opel Signum 1.9 CDTI 150hp 2006г.
Comment
-
има едно клип4е в youtuba една селика с 30 000к (зелено свети), ако си отсреща ти 4упи предното стъкло от светло 5 пати по силно от стандартното 4300к, но сигорно иска акумулатор от камион.. някаде 4етох 4е мойе да се направи ксенонови крушки с 150 000к незнам какъв звят, ще да е ама, ще кюураВи си4коSpin City!
Comment
Comment